VLOER SCHUREN

Wilt u:

  • Dat uw houten vloer of parket er weer als nieuw uitziet?
  • Een andere kleur aanbrengen op uw eikenhouten vloer?
  • Vlekken en andere oneffenheden uit uw houten vloer of parket verwijderen?

Eduard Kelder Parketrenovaties is gespecialiseerd in het schuren, oliën en lakken van alle soorten houten vloeren en parket.

Schuren en polijsten

VLOER SCHUREN EN BEHANDELEN

Door een geschuurde vloer te behandelen met een beschermlaag voorkomt u dat vuil en vocht uw houten vloer of parket aantasten. U heeft een ruime keuze aan hoogwaardige producten olie, lak of wax om uw vloer na het schuren en polijsten te behandelen. Heeft u een eikenhouten vloer, dan kunt u uit 27 verschillende kleurtinten kiezen om de kleur van uw vloer te veranderen.

STANDAARD BIJ VLOER SCHUREN

Standaard schuur ik een houten vloer of een parketvloer meerdere malen. Ik begin met korrel 40, waarmee ik oude wax- en laklagen kan verwijderen. Met korrel 80 verwijder ik ondiepe krassen en met korrel 120 maak ik de vloer egaal glad. Na het schuren polijst ik de vloer, zodat de nerven van het hout goed afgewerkt zijn. Hierdoor krijgt u een egaal geschuurde vloer. Na het schuren behandel ik de vloer met het door u gekozen product.

Heeft u andere wensen of vraagt uw vloer om een afwijkende behandeling, dan houd ik daar uiteraard rekening mee tijdens de werkzaamheden.

VOORDELEN EDUARD KELDER PARKETRENOVATIES

Sidebar