OVER EDUARD KELDER

Mijn naam is Eduard Kelder. Sinds ik in 1996 via een stage het vak inrolde schuur en behandel ik houten vloeren en parket. Eerst drie jaar in loondienst, daarna al meer dan 20 jaar als zelfstandig ondernemer.

SCHERP TARIEF VIND IK BELANGRIJK

Ik vind het belangrijk dat mensen snel en tegen zo laag mogelijke kosten hun vloer kunnen renoveren. Dat is ook de reden dat ik ervoor koos geen winkel te beginnen en ik mijn parketrenovaties alleen online aanbied. Mijn klanten profiteren daarvan doordat ik mijn diensten nu tegen een scherp tarief kan offreren.

GEEN IRRITANTE VERBORGEN KOSTEN

Zelf irriteer ik me als ik extra kosten doorberekend krijg, terwijl ik afgegaan ben op een scherpe prijs op een website. Duidelijkheid over kosten vind ik belangrijk. Ik werk met de prijzen in mijn prijslijst, opgegeven per vierkante meter, zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Afspraak is bij mij ook echt afspraak. Nadat we telefonisch de werkzaamheden hebben doorsproken en een datum hebben gepland, kunt u erop rekenen dat ik op de afgesproken dag op tijd bij u ben om met de werkzaamheden te beginnen. Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf ook behandeld wil worden.

Eduard Kelder

GOEDE SERVICE IS VANZELFSPREKEND

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten goed en snel geholpen worden. Als u vragen heeft kunt u een goed en eerlijk advies van mij verwachten over de beoogde behandeling van uw vloer en over het onderhoud daarna.

VAKMANSCHAP STAAT HOOG BIJ MIJ IN HET VAANDEL

Als ik zelf iemand inhuur verwacht ik dat hij deskundig is op zijn vakgebied. Naast mijn kennis en ervaring investeer ik in goed gereedschap en goede materialen waar ik voor kan instaan. Alleen op die manier kan ik kwaliteit van werken garanderen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met mij op als u vragen heeft over mijn diensten.

Eduard Kelder

Sidebar