VLOER SCHUREN EN OLIËN

Na het schuren kan elk type houten vloer en parket behandeld worden met transparante olie. Olie geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan de vloer. De kleur van de vloer blijft mat en natuurlijk. Na de behandeling kunt u de houten vloer 16 uur niet betreden.

NATUURLIJKE EN WARME UITSTRALING

Eduard Kelder Parketrenovaties werkt met de hoogwaardige olie RigoStep ROYL 2K. De olie is blank (transparant) en bestaat uit een unieke combinatie van herwinbare natuurlijke oliën en een speciale B-component.

Het speciale B-component zorgt voor zeer snelle uitharding en bescherming, waardoor de vloer al na één nacht drogen belastbaar en waterbestendig is.

De ROYL 2K olie impregneert, voedt en vult het hout tot diep in de poriën en polymeriseert dan tot een taaie, dichte beschermlaag. Hierdoor is één behandeling voldoende om een prachtig resultaat te realiseren.

Rigostep ROYL Oil 2K

GESCHIKT VOOR ALLE HOUTEN VLOEREN

Deze hoogwaardige olie is geschikt voor alle soorten houten vloeren en parket. De RigoStep ROYL 2K is ook zeer geschikt voor renovatie en onderhoud van vloeren in intensief belaste ruimtes, zoals winkels, bedrijfskantines, hotels en kantoren.

Houttinten waaier

KLEUR KIEZEN VOOR EIKEN VLOER

Eiken is een veelzijdige houtsoort. Daarom kunt u een eiken vloer met olie van kleur laten veranderen. Royl color for oil biedt een keuze uit 27 losse kleurpigmenten die u door de olie kunt laten mengen.

Bij de aanvang van het werk kunt u uw definitieve keuze maken door kleurstalen te bekijken. Ter plaatse kan ik de gekozen kleur dan door de olie mengen. De olie zal diep in het hout trekken waardoor er een mooie diepe kleur ontstaat die niet verdwijnt.

Let op: een vloer die behandeld is met transparante olie kunt u bijwerken. Dat kan niet bij een vloer die behandeld is met een kleur.

Na de behandeling kunt u de houten vloer 16 uur niet betreden.

Wilt u advies over welk product het meest geschikt is voor uw vloer? Neem dan contact met mij op.

Sidebar