VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

U wilt een prijsopgaaf om uw vloer door mij te laten behandelen. Alvast bedankt voor uw aanvraag. Nadat u het onderstaande offerteformulier ingevuld heeft, is mijn werkwijze als volgt:

 • Aan de hand van de ingevulde informatie beoordeel ik of er nog meer informatie nodig is of dat ik op basis van deze gegevens een offerte kan maken;
 • Het afstemmen van een datum gebeurt telefonisch of per e-mail;
 • U geeft via een e-mail een akkoord op de offerte. In dezelfde e-mail zet u de datum die we hebben afgesproken. Van mij krijgt u daarna een e-mail waarin ik de datum bevestig.
 • Een inspectie is niet nodig. Ik heb alle machines en materialen bij me, waardoor er – indien nodig – direct geschakeld kan worden tijdens het werk.
 • De vierkante meters worden herberekend na het inmeten tijdens het werk. Hierdoor kan de prijsopgaaf soms iets aangepast worden door meer of minder vierkante meters.

LET OP : Krijgt u geen e-mail met een datumbevestiging van mij, neem dan contact met mij op. Zonder deze e-mail staat de datum niet vast.

OFFERTEFORMULIER

  Ik ben bekend met de privacyverklaring en ga akkoord met verzenden.

  * Verplicht invullen

  Mochten we naar aanleiding van uw offerteaanvraag nog extra informatie nodig hebben dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  Vloer schuren
  Eduard Kelder Parketrenovaties
  Vloer lakken
  Sidebar

  Logo Eduard Kelder Parketrenovaties

  HARTELIJK DANK VOOR HET AANVRAGEN VAN EEN OFFERTE!

  Ter bevestiging zult u een email ontvangen, zit deze niet in uw mailbox, kijk dan even tussen uw spammail.

  GRATIS KORTINGSCODE VOOR UW MENING

  Wij vinden het belangrijk dat onze website makkelijk en goed functioneert en dat deze u als klant voldoende informatie heeft gegeven. We stellen een beoordeling van onze website daarom zeer op prijs.

  WAT VINDT U VAN ONZE WEBSITE ?
  MAAK EEN GOOGLE REVIEW OVER DE SITE

  In vertrouwen en als blijk van onze dank, vragen wij u ons een mail te sturen met de kortingscode: FEEDBACK. Met de code ontvang u van ons éénmalig 50% korting op een onderhoudsset (t.w.v. € 80,-) voor een gelakte of geoliede vloer. Klik op de volgende link om uw review achter te laten: GOOGLE REVIEW

  Erg bedankt voor uw hulp. U krijgt zo spoedig mogelijk bericht van ons.

  Met vriendelijke groeten,
  Eduard Kelder Parketrenovaties