REFERENTIES EDUARD KELDER PARKETRENOVATIES

'SCHERPE PRIJS EN EEN GOED RESULTAAT

‘Vijf jaar geleden heeft Eduard Kelder in mijn vorige huis de houten vloer gerenoveerd. Daar was ik tevreden over. Dus vroeg ik voor mijn huidige woning opnieuw een offerte voor schuren en oliën van de vloer aan.

Ik ben tevreden met het eindresultaat. Het is compleet zoals ik het me had voorgesteld. Wat prettig is, is dat Eduard zich strak aan afspraken houdt. In de ochtend was hij op tijd en begin van de middag was hij klaar. Dat werkt prettig.

Eduard maakte meteen duidelijk dat we 11/2 dag niet op de vloer konden en qua onderhoud geeft hij alle informatie en is het duidelijk wat we moeten doen. De informatie staat ook op zijn website.

Ik zou Eduard Kelder zeker aanbevelen aan anderen. Hij werkt volgens afspraak, werkt netjes en het eindresultaat is goed. Eduard biedt het schuren en oliën vergeleken met andere partijen voor een scherpe prijs aan.’

– Bas Jongerius –

'PRACHTIGE VLOER VOOR EEN PRIMA PRIJS’

‘Via internet kwamen wij bij Eduard Kelder Parketrenovaties uit. Hij bood een prima prijs aan en het klikte toen hij langskwam. Hij is rustig, gaat zijn eigen gang en als je wat wilt weten krijg je antwoord. Onze vloer was tamelijk geel qua lak. In goed overleg hebben we een aantal proefpakketjes olie besteld, zodat we konden kijken hoe de kleur werd.

De vloer ziet er nu weer mooi uit, het resultaat voldoet aan onze verwachtingen.  We hebben met Eduard meerdere keren overlegd over de kleur en kregen goed advies. Voor een prima prijs hebben we een prachtige vloer gekregen. Hij gaf ook uitleg over onderhoud na de behandeling zodat de vloer de komende jaren mooi blijft.’

– Jeanette Vis –

'ALLE VLEKKEN, ZELFS VAN EEN KACHEL, ZIJN UIT DE VLOER GEHAALD'

‘Wij wilden in ons nieuwe huis de eikenhouten vloer laten schuren en behandelen. Vrienden van ons raadden Eduard Kelder aan en via Google had ik zijn website snel gevonden. Hij hanteert overzichtelijke prijzen. Via de site vroeg ik een offerte aan. Hij deed een prima voorstel. Samen met de verwijzing van vrienden voelde het goed.

Op de dag zelf hebben we nog gesproken over kleur. Dat de vloer geschuurd moest worden, was duidelijk. Lastiger vond ik te bepalen of de vloer bewerkt moest worden met lak of olie. Op de ochtend zelf ben ik door de kleurenwaaier gegaan. Uiteindelijk koos ik toch voor naturel olie.

De vloer is supermooi geworden. De vloer had te lijden gehad bij de vorige bewoners. Alle vlekken, zelfs van een kachel, zijn uit de vloer gehaald. Het resultaat is top. Eduard werkt rustig en prettig. De vloer werd stofvrij en net achtergelaten. Ik zou Eduard Kelder zo aanbevelen aan anderen.’

– Robert Leufkens –

'KWALITATIEF GOED WERK TEGEN EEN AANTREKKELIJKE PRIJS'

‘In mijn nieuwe huis lag een oude geoliede parketvloer. Ik heb een hond en wilde een watervaste vloer. Ik hoorde dat de vloer lakken dan een beter alternatief is dan oliën.

Ik heb een prijsopgave bij een winkel opgevraagd. Dat was best duur. Daarna heb ik gegoogeld op ‘parket schuren en lakken’ en kwam ik bij Eduard Kelder uit. Zijn offerte was significant lager, het scheelde duizend euro. Het prijsverschil zat in het feit dat hij geen winkel heeft, vertelde hij. De foto’s op zijn website zagen er goed uit, dus waagde ik het erop. Dat is me goed bevallen.

Eduard Kelder is een aardige, vriendelijke man. Hij is relaxed en werkt door. Ook geeft hij duidelijke instructies wat ik wel kon doen en wat niet, nadat hij de vloer behandeld had.

Het resultaat is mooi. Ik ben er heel blij mee. De oorspronkelijke vloer had door de olie een oranjeachtige kleur gekregen. Na het schuren en lakken was dat eraf en kwam de oorspronkelijke houten kleur weer terug. Het parket heeft een visgraatmotief. De vloer heeft nu een frisse klassieke uitstraling.

Andere mensen zou ik Eduard Kelder zeker aanraden. Hij levert kwalitatief goed werk tegen een aantrekkelijke prijs.’

– Mariëtte Blaas –

'EDUARD HEEFT GEEN WINKEL EN IS DAARDOOR GOEDKOPER'

‘Via Google zochten we iemand in de buurt van ons nieuwe huis in Woerden voor de renovatie van de houten vloer. We hebben meerdere aanbieders bekeken en wat bij Eduard Kelder Parketrenovaties aansprak was de lange ervaring en de bewuste keuze om alleen renovaties aan te bieden.

Eduard Kelder heeft geen winkel, daardoor kan hij de vloer goedkoper renoveren. Het grote prijsverschil ten opzichte van andere aanbieders die wel winkelkosten hebben, is daarmee meteen verklaard.

We kregen een goed advies, ook al konden we de vloer niet van tevoren laten zien. Eduard Kelder adviseerde om naturel olie te gebruiken. Gekleurde olie was niet mogelijk bij de houtsoort van de vloer. Wij hebben zijn advies opgevolgd, waardoor de vloer wel lichter werd dan wij in gedachten hadden.

Eduard Kelder was keurig op tijd, prettig in de omgang en de vloer zag er na de renovatie goed uit en werd schoon achtergelaten.

We willen hem zeker aanraden. Hij is professioneel, duidelijk in communicatie en komt zijn afspraken na. Prijstechnisch is een offerte van hem ook interessant.’

– Mark & Linda Slingerland –