REFERENTIES EDUARD KELDER PARKETRENOVATIES

‘SCHERPE PRIJS EN EEN GOED RESULTAAT’

‘Vijf jaar geleden heeft Eduard Kelder in mijn vorige huis de houten vloer gerenoveerd. Daar was ik tevreden over. Dus vroeg ik voor mijn huidige woning opnieuw een offerte voor schuren en oliën van de vloer aan.

Ik ben tevreden met het eindresultaat. Het is compleet zoals ik het me had voorgesteld. Wat prettig is, is dat Eduard zich strak aan afspraken houdt. In de ochtend was hij op tijd en begin van de middag was hij klaar. Dat werkt prettig.

Eduard maakte meteen duidelijk dat we 11/2 dag niet op de vloer konden en qua onderhoud geeft hij alle informatie en is het duidelijk wat we moeten doen. De informatie staat ook op zijn website.

Ik zou Eduard Kelder zeker aanbevelen aan anderen. Hij werkt volgens afspraak, werkt netjes en het eindresultaat is goed. Eduard biedt het schuren en oliën vergeleken met andere partijen voor een scherpe prijs aan.’

– Bas Jongerius –

‘PRACHTIGE VLOER VOOR EEN PRIMA PRIJS’

‘Via internet kwamen wij bij Eduard Kelder Parketrenovaties uit. Hij bood een prima prijs aan en het klikte toen hij langskwam. Hij is rustig, gaat zijn eigen gang en als je wat wilt weten krijg je antwoord. Onze vloer was tamelijk geel qua lak. In goed overleg hebben we een aantal proefpakketjes olie besteld, zodat we konden kijken hoe de kleur werd.

De vloer ziet er nu weer mooi uit, het resultaat voldoet aan onze verwachtingen.  We hebben met Eduard meerdere keren overlegd over de kleur en kregen goed advies. Voor een prima prijs hebben we een prachtige vloer gekregen. Hij gaf ook uitleg over onderhoud na de behandeling zodat de vloer de komende jaren mooi blijft.’

– Jeanette Vis –