Eduard Kelder Parketrenovaties

Mijn naam is Eduard Kelder, ik ben in 1996 in het vak parketvloer renovatie gerold via een stage. Na 3 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt besloot ik verder te gaan als zelfstandige. Al snel begonnen de klussen binnen te komen en kon ik iemand in dienst nemen. Samen  hebben wij zo rond de 300 vloeren per jaar gerenoveerd. Nu 15 jaar later ben ik nog steeds dagelijks actief met het renoveren van houten vloeren. Ik gebruik mijn kennis en ervaring om een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen voor mijn klanten.

Mijn werkwijze

Ik heb er voor gekozen geen winkel meer te hebben, hierdoor ik ook geen kosten van een winkelpand en verkopend personeel. Dit komt u als consument ten goede in de aanbiedingsprijs en het geeft mij veel meer vrijheid om dagelijks met parketvloeren aan het werk te kunnen zijn.

Veel vakkennis en ruime ervaring

Ruim 20 jaar ervaring

Al vanaf 1996 werkzaam in parketvloer renovaties.

Professioneel gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk.

Concurerende prijzen

Geen winkel, geen verkopend personeel, dus geen extra kosten.

Gewaarborgde kwaliteit

Door alleen gebruik te maken van de beste materialen.

Strakke planning

De gemaakte afspraak is voor ons bindend.

Goede service

20

jaar ervaring

300

vloeren per jaar

6000

vloeren behandeld

Vraag een offerte aan!

  • U komt op mijn website en vult na het inlezen een online offerte formulier in.
  • Aan de hand van deze informatie beoordeel ik of er nog meer informatie nodig is of dat we op basis van deze gegevens een offerte kunnen maken.
  • Bij het akkoord geven van de offerte plannen we de werkzaamheden in de agenda.
  • Het afstemmen van een datum kan per telefoon, bevestigingen enkel per mail voor duidelijkheid.
  • Een inspectie is niet nodig, wij hebben alle machines en materialen bij ons waardoor er indien nodig nog geschakeld kan worden tijdens het werk.
  • De vierkante meters worden herberekend na het inmeten tijdens het werk, hierdoor kan de prijsopgaaf soms iets aangepast worden door meer of minder vierkante meter.