Behandelingen

Enkele zekerheden:

  • 20 jaar ervaring
  • Gebruik hoogwaardige producten
  • Vakbekwaam door ervaring
  • Nagenoeg stofvrij door professionele afzuiging.

Klik Hier voor meer uitgebreide informatie m.b.t. de schuurwerkzaamheden.

Een geschuurde vloer moet worden behandeld met een beschermlaag. Hiermee voorkomt u dat invloeden van vuil en vocht uw houten vloer aantasten. Wij gebruiken alleen de beste en meest hoogwaardige producten om uw vloer te behandelen. U heeft hiervoor een ruime keuze aan mogelijkheden:

Klik Hier voor meer Royl olie 2K olie info.

Olie geeft een natuurlijke en warme uitstraling aan de vloer, de vloer blijft zeer mat en is in vele kleuren toepasbaar, hierdoor zal er altijd een kleur aanwezig zijn die voldoet aan uw wensen.

Klik Hier voor meer Rigostep Step lakken info.

Lak is meer gericht op een zwaardere belasting van de vloer, hij word doormiddels 3 laklagen volledig afgesloten tegen invloeden van vuil en vocht. Hierdoor is een gelakte vloer onderhoud arm ten opzichte van een olie vloer, nadeel is wel dat een gelakte parketvloer niet bijgewerkt kan worden en beschadigingen meer zichtbaar blijven.

Klik Hier voor meer Rigostep Skylt lakken info.

Skylt lak geeft een dusdanige natuurlijke uitstraling dat er nauwelijks kan worden vastgesteld of de vloer wel of niet behandeld is met lak. Hier dus de voordelen van lak maar de natuurlijke uitstraling van een onbehandelde look. Indien gewenst kan er nog voor gekozen worden de vloer eerst te op kleur te brengen met rigostep colorwash. Hiervan het nadeel dat de werkzaamheden kostbaarder wordt door de meerdere behandeling en de duur van de werkzaamheden toe nemen.